Skal lage nytt studenthus i hjertet av Bodø

Written by on 10. februar 2023

Studentorganisasjonen Studentinord melder om at de sammen med Hundholmen Byutvikling og Christian Jakhelln skal bygge, renovere og utvikle et nytt studenthus i Storgata 19 i Bodø.
Bygget har senest vært hjem til møbelforretningen Bohus, men har stått tomt helt siden bedriften flyttet til området rundt City Nord ved Gamle riksvei.
Studentmiljøet i Bodø har hovedsakelig vært sentrert på Mørkved.
– Studentboliger i Ramsalt blir en skikkelig vitamininnsprøytning for Bodø, sier student og styreleder i Studentinord, Lars Glomsvoll, og utdyper:
– Vi studenter kommer nærmere befolkningen og beslutningstakere i Bodø, og vil få mye større muligheter til å engasjere oss i både arbeidsplasser, utesteder og hele bybildet. Studentinord sitt samfunnsoppdrag er å styrke velferden for oss studenter, men her inkluderer vi også byutvikling og rekruttering til studiested Bodø, og det er jeg så stolt av å få bidra til.
Dette er også planlagt som et ombruksprosjekt som i hovedsak skal benytte brukte eller feilproduserte materialer til bygging og innredning, skriver Studentinord i pressemeldingen.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy