Næringsministeren til Glomfjord

Written by on 15. februar 2023

Næringsminister Jan Christian Vestre besøker Glomfjord 15.- 16. februar sammen med leder for Industri Energi, Frode Alfheim. På programmet står både møter med industribedrifter og elever og lærere ved Meløy videregående skole.
– Grønn industri vil hjelpe oss å kutte utslipp samtidig som det skapes verdier og fremtidsrettede jobber over hele landet. Nordland og Glomfjord ligger langt framme i løypa, og har lange tradisjoner for industriutvikling, med spennende bedrifter og grønne prosjekter innenfor hydrogen-, gjødsel- og metallproduksjon. Dette gleder jeg meg til å lære mer om, sier næringsminister Jan Christian Vestre.
Tilgang på arbeidskraft med rett kompetanse er en utfordring som Glomfjord tar på alvor, og næringsministeren besøker i den forbindelse den lokale videregående skolen. I tillegg møter næringsministeren Salten Regionråd, som han holder innlegg for og deltar i påfølgende dialog med om regionale næringspolitiske utfordringer.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy