Frigir navn etter ulykke

Written by on 14. februar 2023

Det var Preben-André Bergseng Lind (31) som omkom i trafikkulykken natt til mandag ved Gausvik utenfor Harstad. Det opplyser politiet i en pressemelding. Navnet frigjøres i samråd med pårørende.
Avdøde var på jobb som taxisjåfør da ulykken inntraff. Troms politidistrikt etterforsker nå ulykken. Politiet har tatt midlertidig beslag av førerkort til sjåføren av vogntoget ettersom saken innledningsvis etterforskes som en mulig overtredelse av vegtrafikklovens §3.
– Det vi vet er at personbilen har truffet hengeren på vogntoget. Men vi har fortsatt en rekke undersøkelser igjen og det er for tidlig å konkludere med hva som har skjedd, sier politiavdelingsleder Heidi Heggen.
Politiet skriver at de vil foreta en rekke taktiske og tekniske undersøkelser, inkludert avhør av vitner og åstedsundersøkelser. I tillegg vil Statens vegvesen og Havarikommisjonen gjøre egne undersøkelser.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy