Fredric Persson er innstilt som ny fylkesråd

Written by on 12. februar 2023

Mona Nilsen, leder av Nordland Arbeiderparti, innstiller Fredric Persson som fylkesråd for utdanning og kompetanse i Nordland, etter at Elin Dahlseng Eide ble innstilt som ny fylkesrådsleder i Nordland.
– Jeg er ydmyk og stolt over å ha fått denne tilliten og muligheten av Nordland Arbeiderparti. Gjennom sin tid som fylkesråd for utdanning og kompetanse har Elin gjort en kjempejobb for den videregående opplæringen, elevene, lærlingene og de mange dyktige ansatte i utdanningssektoren i hele Nordland, sier Persson i en pressemelding.
Fredric Persson (40) er Bodø Arbeiderpartis varaordførerkandidat ved valget i 2023. Persson kommer fra stillingen som markedssjef i Nordland Musikkfestuke.
Fylkestinget i Nordland skal velge nytt fylkesråd i forbindelse med fylkestinget som starter den 21. februar.
– Hvis fylkestinget velger meg, gleder jeg meg til å få fortsette dette viktige arbeidet, sier Fredric Persson.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy