Bjørg-Inger Horn er årets kollega i Helse Nord

Written by on 15. februar 2023

Bjørg-Inger Horn er bussvert på Helseekspressen til Helgelandssykehuset. Nå er hun kåret til Årets kollega i Helse Nord.
Det er femte år på rad at Helse Nord deler ut prisen til årets kollega. Hensikten med prisen er å gi en ekstra oppmerksomhet til av de 19 000 ansatte som betyr mye for arbeidsmiljøet der de jobber.
– Jeg elsker jobbene mine, både i Helseekspressen, og i hjemmetjenesten i Brønnøy kommune. Det som gjør det så bra å jobbe i helsevesenet, er at vi har en mulighet til å gjøre en forskjell for folk, sier Bjørg-Inger i ei pressemelding fra Helse Nord.
Helseekspressen på Helgeland er ikke en vanlig buss, den er ekstra romslig, det er både bårer og hvilestoler, handicaptoalett, og pasientene har noen som kan hjelpe deg når du trenger det.
En av de faste bussvertene er Bjørg-Inger.
– Hun har en veldig stor grad av omsorg for pasientene og det kan også nevnes at hun jobber frivillig på ambulanseflyet som ledsager ved psykiatritransport. Bjørg-Inger er veldig positiv i sin fremferd, og opptatt av å ta seg av pasientene som reiser ved Helseekspressen, sier hennes leder Arve Smedseng i pressemelding.
Se NRKs ferske reportasje om Bjørg-Inger på tur med Helseekspressen.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy