Glimtunggutt kan være på vei bort

Written by on 26. januar 2023

Aalesund og trener Lars Arne Nilsen er på jakt etter forsterkninger på midtbanen, og målet skal nå være 22 år gamle Ask Tjærandsen-Skau fra Bodø/Glimt.
Det skriver Sunnmørsposten.
Aafk var nære ved å hente brannspiller Kasper Skaanes tidligere i uken, men overgangen strandet da spilleren ikke besto den medisinske testen.
Eliteserieklubben skal nå ha flyttet fokus til Tjærandsen-Skau, som kan komme til å slite med å spille seg inn på en velfylt Glimt-midtbane i årets sesong. Aalesund har i følge avisen lagt inn et bud på spilleren som har kontrakt ut denne sesongen.
Tjærandsen-Skau står oppført med totalt ni kamper for Bodø/Glimt i alle turneringer. Han har de siste sesongene vært på to lån til Stjørdals-Blink i 1. divisjon, ett lån til Start i samme liga, mens han i fjor spilte en halv sesong for Jerv i Eliteserien.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy