Flere medier: Bjørkan lander i Bodø i dag

Written by on 4. januar 2023

Fredrik Bjørkan skal være på vei tilbake til Bodø/Glimt etter et kort utenlandsopphold i den tyske klubben Hertha Berlin.
Ifølge Avisa Nordland, samt flere andre medier, lander den 24 år gamle bodøværingen på Bodø lufthavn i ettermiddag for å gjennomgå en medisinsk sjekk.
Bjørkan skal ha terminert kontrakten sin med Hertha Berlin, og dermed også utlånsavtalen med den nederlandske klubben Feyenoord.
Der har det ikke gått som forventet, og oppholdet har kun resultert i ett innhopp på 69 minutter, mot dumpekandidat Go Ahead Eagles, ifølge nettstedet Transfermarkt.
Bjørkan dro gratis til Hertha Berlin da kontrakten hans med Glimt gikk ut etter gullsesongen i 2021. Han fikk en lei start på tilværelsen i Tyskland, da han fikk koronaviruset nesten med én gang han kom, og han klarte aldri å spille seg ordentlig inn på laget.
Venstrebacken har 136 kamper for Glimt fra før, og kan skilte med åtte kamper for Norges landslag.
I Bodø vil han få et gjensyn med to andre spillere som dro ut, men som kom tilbake, henholdsvis Patrick Berg og Marius Lode, som signerte for Lens og Schalke 04, men som aldri klarte å etablere seg for lagene sine.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy