Dansk stortalent signerte for Glimt

Written by on 17. januar 2023

Tirsdag ettermiddag bekrefter Bodø/Glimt at de har signert den danske angrepsspilleren Jeppe Kjær (18).
Han kommer fra den nederlandske klubben Ajax sin ungdomsavdeling. Kjær signerte for den regjerende seriemesteren i 2020 fra den danske klubben Horsens for en rapportert sum på 20 millioner norske kroner.
Oppholdet i Nederland har ikke ført til førstelagsspill, noe han håper å få i Bodø/Glimt.
– Jeg har vært 2,5 år i Ajax hvor det har gått litt opp og ned. Ikke alt har gått min vei. Jeg fant ut at jeg ville se etter noe nytt. Jeg spilte lite på slutten, men jeg har lært mye av å være der, forsikrer han.
Glimt er for tiden på treningsleir i Spania. Unggutten har unnagjort den medisinske sjekken i Bodø, før han sluttet seg til troppen og signerte kontrakten i Spania.
Kjær har signert kontrakt fram til sommeren 2027, altså en kontraktslengde på 4,5 år.
– Det er en god følelse. Jeg ser frem til et godt opphold i Bodø/Glimt, sier han i sitt første intervju som Glimt-spiller.
– Jeg har snakket litt med Albert (Grønbæk) om hvordan det er å være i Glimt. Han har bare positive ting å si om klubben, sier han til klubbens egen nettside.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy