Store forsinkelser i Bodø

Written by on 23. desember 2022

Etter at Bodø lufthavn ble stengt i morgentimene, fredag, har det blitt store køer og lang ventetid for å bli booket om på flyplassen.
– Jeg skulle hjem til jul, hadde fly kvart over åtte, men så ble det jo kaos her og nedstengning. Så nå har jeg fått fly i morgen, til Stokmarknes, i 11-tiden, sier 23 år gamle Tora Løvseth, som sto i kø på Bodø lufthavn i dag.
– Nå skal jeg høre om jeg kan komme meg på flyet som går i kveld i stedet for. Jeg ser mange jeg kjenner fremover i denne køen, som skal samme plass som meg, så vi får se.
Klokken 10:15 åpnet flyplassen igjen, etter å ha vært stengt i noen timer. Mange av flyene er satt opp til nye tider i dag, mens andre har blitt innstilt og passasjerene har blitt ombooket. Nedstengningen har fått følgeproblemer langs store deler av flytilbudet.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy