Vegvesenet oppretter SMS-varsling om stengte veier og fjelloverganger

Written by on 21. november 2022

Statens vegvesen lanserer en varslingstjeneste der man kan få SMS dersom en vei eller fjellovergang må stenges på grunn av dårlig vær.
Tjenesten gjelder alt 107 veistrekninger og er gratis. De som abonnerer på tjenesten, får SMS om stengte veier eller kolonnekjøring og forventet varighet, og man får en ny melding når strekningen gjenåpner.
– Vi vet at god trafikkinformasjon og en mest mulig forutsigbar reise er viktig for trafikantene. SMS-varslingen kan derfor være en nyttig tjeneste for trafikantene, sier Bjørn Laksforsmo, direktør for drift og vedlikehold i Statens vegvesen.
Man kan abonnere på tjenesten på Vegvesenets nettsider.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy