Tromsø-ungdom er Senterungdommens nye leder

Written by on 20. november 2022

Lørdag ble Andrine Hanssen-Seppola fra Tromsø valgt som ny leder i Senterungdommen på Senterungdommens landsmøte. 19-åringen fra Tromsø blir den andre lederen fra Troms noensinne og tidenes yngste leder siden ungdomspartiet ble dannet i 1949.
– Det er en enormt stor ære å få lede Senterungdommen. Vi er Norges viktigste ungdomsparti, og jobber hver eneste dag for gjennomslag for ungdom. Jeg skal være en tydelig stemme for unge, og jobbe knallhardt for at det satses på at unge skal kunne bo i hele landet, psykisk helse og for at vi utvikler landet mens vi kutter utslipp, sier Hanssen-Seppola i en pressemelding.
Hanssen-Seppola sitter i ungdomspartiets politiske toppledelse sammen med Ibrahim Ali (24 år) fra Oslo og Anne Martine Brox-Antonsen (21 år) fra Skjervøy.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy