Moldjord og Persson (Ap) vil styre Bodø etter valget

Written by on 3. november 2022

Bodø Arbeiderparti har valgt Ann-Kristin Moldjord som ny ordførerkandidat. 53-åringen er tidligere hjelpepleier gjennom mange år og er nå ansatt i fagbevegelsen. Hun sitter i bystyret i Bodø kommune, er leder av Bodø Arbeiderparti og har vært politisk engasjert i mange år.
– Mitt engasjement for politikk starta i min ungdom og jeg har alltid vært opptatt av at alle skal ha like muligheter, ha de beste sjanser for å leve gode liv og sikre velferd som er for alle, ikke bare de med mest ressurser og penger, sier Moldjord i ei pressemelding.
40 år gamle Fredric Persson blir partiets varaordførerkandidat. Han jobber i Nordland Musikkfestuke og sitter også i bystyret denne perioden. Persson er småbarnsfar og har hele sitt liv vært opptatt av frivillighet og gode møteplasser, skriver Bodø Arbeiderparti i pressemeldinga.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy