Mektig snuoperasjon på Aspmyra

Written by on 6. november 2022

Bodø/Glimt fikk søndag besøk av Viking på Aspmyra. Før kampen hadde Glimt 54 poeng, mens Rosenborg 53.
Rosenborg gjorde jobben mot Jerv borte og sikret seg tre poeng.
I kampen om sølvet var det med andre ord viktig for Glimt å ta alle tre poengene hjemme mot Viking.
Det begynte bra da Pellegrino satt inn 1–0 etter fem minutter. Bare syv minutter senere utlignet Viking med Karlsbakk.
Aspmyra stilnet, men våknet igjen da Hugo Vetlesen satt inn 2–1 etter 23 minutter.
Igjen skulle det kun ta ti minutter før en ny scoring kom, denne gangen fra Løkberg og Viking.
2–2 til pause.
Etter pausen var det bortelaget som startet desidert best. 2–3 og 2–4 ble satt inn av Kabran – og Viking-supporterne trodde nok lenge at det skulle sikre seieren.
Men Glimt var på ingen måte ferdig.
Etter 70 minutter reduserte Espejord, før Grønbæk dunket inn 4–4 etter 80 minutter.
Seks minutter før full tid kunne Aspmyra slippe jubelen løs da Hugo Vetlesen satt inn sitt andre mål for kvelden.
Kampen endte med 5–4 til Glimt – og med det har de fortsatt et poeng ledelse på Rosenborg før sesongen skal avsluttes.