De fem største oppdrettsselskapene har takket nei til møte med regjeringen

Written by on 17. november 2022

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum og fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran inviterte de fem største oppdrettsselskapene til innspillsmøte om grunnrenteskatt fredag. I stedet blir det bransjeorganisasjonene Sjømat Norge og Sjømatbedriftene som stiller.
Det bekrefter administrerende direktør Geir Ove Ystmark i Sjømat Norge til NRK.
– De ble invitert til et møte om et forslag som berører hele bransjen. Dermed er det naturlig at det nettopp er bransjeorganisasjonene som møter. De fem største selskapene er representert via oss, sier Ystmark.
Sjømatbedriftene stiller også i innspillsmøtet fredag, skriver E24, som først omtalte saken. Det går fram av en melding de to bransjeorganisasjonene sendte ut torsdag.
«Regjeringens forslag til vesentlige og omfattende endringer i havbruksindustrien sine rammevilkår er ikke noe som bare angår de fem største selskapene», skriver Sjømat Norge og Sjømatbedriftene i meldingen.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy