Barnehagestreiken: Møtes til mekling i dag

Written by on 7. november 2022

Partene i barnehagestreiken møtes mandag klokka 12 til frivillig mekling hos Riksmekleren. Streiken har vart i tre uker, og over 2400 ansatte i streik.
I Nordland er sju private barnehager i Bodø berørt av streiken.
Både mandag og tirsdag er satt av til meklinga mellom partene; Private Barnehagers Landsforbund (PBL) på den ene sida og arbeidstakerorganisasjonene Fagforbundet, Utdanningsforbundet og Delta på den andre, opplyser PBL.
– Streiken er ei stor belastning for tusenvis av barn og foreldre, og situasjonen er også svært krevende for mange av våre medlemsbarnehager. Denne konflikten må løses av partene, og vi er tilfreds med at vi nå skal møtes til frivillig mekling, sier administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup i PBL.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy