Widerøe tapte flere millioner i juni

Written by on 7. juli 2022

Til tross for en positiv utvikling de siste månedene, måtte Widerøe konstatere et stort tap etter streiken blant flyteknikere i juni.
Totalt opplevde selskapet en svikt på mellom 20 og 30 millioner kroner på grunn av manglende inntekter og økte utgifter mens konflikten mellom NHO og NFO pågikk for fullt. Bortimot 20.000 passasjerer skal ha blitt berørt.
Det skriver selskapet selv i en pressemelding.
Dette i kombinasjon med høye drivstoffpriser og utfordringer med leveranse av flydeler gir selskapet et utfordrende andre kvartal. Likevel melder selskapet at de planlegger full produksjon inn i fellesferien, hvor de har besluttet å anskaffe ytterligere fire Dash 8-Q400, fly som rommer 78 passasjerer. Disse flyene skal fases inn i løpet av 2023, opplyser de.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy