Sarpsborg 08 må dele spillerrgruppen i to for å rekke Glimt-kamp

Written by on 7. juli 2022

Sarpsborg 08 må grunnet reisetrøbbel dele spillergruppen i to for å komme seg til Bodø før lørdagens eliteserieoppgjør mot Glimt.
Østfoldingene skulle etter planen fly med SAS, men har som følge av flystreiken måttet ty til andre løsninger.
– Nå har vi fått skrapet sammen billetter og deler gruppen i to. Dette er absolutt ikke optimalt, men vi løser det, skriver daglig leder Raymond Fjeld i en sms til NTB.
Konkurransedirektør i Norges Fotballforbund, Nils Fisketjønn, har tidligere uttalt at de har bedt klubber om å ha busser tilgjengelige. Den løsningen gjelder imidlertid ikke for Sarpsborg, som har snaue 17 timer i reisetid til Aspmyra.
Jerv, som onsdag tok sitt første bortepoeng på øverste nivå noensinne, møter Rosenborg på Lerkendal søndag, og skal derfor også reise langt før helgens eliteserierunde. Daglig leder Jon Ole Reinhardsen forteller imidlertid til NTB torsdag at laget skal fly med Widerøe, og at ting synes å være under kontroll.
Oppgjøret mellom Kristiansund og Tromsø i Eliteserien, som etter planen skulle bli spilt torsdag, har allerede blitt utsatt grunnet reisetrøbbel for sistnevnte. Tromsø skal etter planen møte Molde borte til helgen, og klubben skrev onsdag at de fortsatt jobber med å få laget ned til det oppgjøret. (NTB)


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy