Boniface-hattrick i 3-0-seier

Written by on 7. juli 2022

Victor Boniface var banens gigant i Bodø/Glimts 3-0-seier over Klaksvik i mesterligakvalifiseringen. Returkampen på Færøyene ligger an til å bli en formalitet.
Med to mål før pause og en straffescoring etter ble Boniface et vellykket valg å ha på topp. Før kampen var det knyttet spenning til om nigerianeren eller Runar Espejord skulle starte.
Boniface gjorde 1-0 tidlig på Aspmyra. I etterdønningene av en corner vendte han om og styrte inn ballen fra sju-åtte meter. Det kladdet litt for Glimt på den siste tredelen, men det ble uansett ny måljubel etter en halvtime.
Denne gangen scoret en skliende Boniface på et perfekt innlegg fra Ola Solbakken.
Samme mann fullførte hattricket et snaut kvarter ut i annen omgang. Fra straffemerket gikk ballen høyt oppe til venstre via metallet. Glimt fikk muligheten etter en færøysk hands på en corner.
Klaksvik bød aldri Bodø/Glimt på trøbbel. Returoppgjøret spilles neste tirsdag neste uke. Nordlendingene møter enten walisiske The New Saints eller nordirske Linfield i 2. runde av Champions League-kvalifiseringen.
Etter det vanker det ytterligere to runder om Glimt skal ta seg til gruppespillet i den gjeveste europacupen. Der har ikke Norge hatt et lag siden Rosenborg kvalifiserte seg i 2007. (NTB)


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy