Trolig nådd smittetoppen i Norge

Written by on 16. mars 2022

Antall personer som blir smittet med koronaviruset er fortsatt på et høyt nivå, men Folkehelseinstituttet tror epidemien trolig har nådd toppen og viser nå en synkende trend, ifølge siste rapport fra FHI.
474 personer nye koronapasienter var innlagt på sykehuset i uke 10, det er så langt en nedgang på 12 prosent sammenlignet med uken før.
– Selv om epidemien trolig har passert toppen, kan det fortsatt i noen uker til ventes mange innleggelser av pasienter på grunn av covid-19, særlig i de øvre aldersgruppene, skriver de i rapporten for forrige uke.
Det vil fortsatt framover være en betydelig belastning på helsetjenesten som følge av mange pasienter og høyt sykefravær, melder FHI.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy