18-åring kjørte i 209 km/t i 80-sone

Written by on 26. mars 2022

En 18 år gammel mann fikk sitt tre måneder gamle førerkort beslaglagt etter UP målte en fart på 209 km/t i Korgfjelltunnellen i Rana, hvor fartsgrensen er 80 km/t. Han hadde med seg to andre passasjerer i bilen. Han blir også anmeldt, melder politiet i Nordland på Twitter.
– Dette er galskap. Vedkommende har hatt førerkort i tre måneder, og hadde overtatt bilen i dag, forteller operasjonsleder ved Nordland politidistrikt Lars Halvorsen til VG.
En annen fører forsøkte å unndra seg kontroll fra UP i samme tunnel. Vedkommende stanset etter kort tid uten dramatikk. Fører ble målt til 136 km/t i 80-sonen, hadde ikke gyldig førerkort og mistenkes for kjøring i rus- og alkoholpåvirket tilstand, opplyser politiet.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy