15 om bord da hurtigbåt smalt i kaia

Written by on 25. mars 2022

Hurtigbåten «Sigrid Sigurdsdotter» fikk skader da den skulle legge til kai ved Rørøy på Vega fredag. – Det var 15 passasjerer om bord, men ingen ble skadet, sier administrerende direktør Mariann Grønseth i Torghatten Midt. Uhellet skjedde båten skulle legge til kai. Istedenfor å bakke inn til kaia, gikk båten i full fart forover. –Det oppsto skader i skroget og flere forøyninger ble slitt.. rederiet har leid inn båten «Lovundskyss», som tar opp ruta fra Vega til Brønnøysund lørdag morgen. Arkivbildet under er fra en tidligere hendelse. Hurtigbåten skal nettopp ha vært på et verkstedopphold. I februar skrev NRK om at båten hadde slitt seg fra fortøyningene og havnet i fjæra i Rødøy.


Current track

Title

Artist

Background
Generated by Feedzy